Grimms

Derfor skal du have trælegetøj til dit barn

Bolig Livsstil

I dag er der så meget legetøj, der kan være med til at stimulere barnets indlæringsevne. En af de slags legetøj, du kan finde til det formål, er trælegetøj fra Grimms. Læs med i denne artikel omkring, hvorfor du bør købe trælegetøj fra Grimms til dit barn

Noget andet end plastik

I dag er der så meget legetøj, der er fremstillet i plastik. Det er hårdt for klimaet, når det skal fremstilles, og derfor kan det være en god idé at købe noget, der ikke er fremstillet i plastik. Trælegetøjet fra Grimms

er fremstillet af bæredygtige forvaltede skove i Europa, og det er langt bedre for klimaet, end når man køber noget i plastik. Du tænker måske, at en så lille handling ikke har noget betydning, men hver kan du køber noget i plastik, så er du med til at øge efterspørgslen, og derfor har du også et ansvar for, at der bliver produceret mere.

Grimms

Til børn i alle aldre

Det er ikke alt legetøj, som ens børn bliver ved med gider at lege med. Det betyder, at der er meget legetøj, der bruges i en kort periode, hvorefter det bliver lagt til side. Det gode ved trælegetøj fra Grimms er, at det kan bruges af børn i alle aldre, og det er nogle gange det mest simple legetøj, der vinder hjerter hos børnene. Lydene fra leg med trælegetøj kan være sjovt for de små børn, og de lidt større børn kan have det sjovt med at bygge tårne af træklodserne.

De forskellige produkter

Der findes trælegetøj i forskellige udformninger, og du kan vælge det, du tænker, dit barn vil blive mest glad for. Du kan f.eks. købe et stabeltårn i træ, som har mange forskellige farver i pastel. Her kan de små børn bliver udfordret i at bygge tårnet, så de største træklodser er nederst, og de mindste er øverst. Du kan også købe en regnbue i træ, hvor udfordringen for det lille barn igen er at samle det korrekt.

Du kan også købe en rangle af træ i forskellige farver, som er sjovt for det lille barn. Denne kan tages rundt om håndleddet, hvor barnet kan få lov til at udforske legetøjet. Det kan være sjovt og interessant for et lille barn.

Farver er godt for børn

Som du måske kan fornemme, er der fokus på farver i trælegetøjet fra Grimms. Det er der, fordi farverne kan være interessant for de små, og det stimulerer samtidigt de små børn, så det er ikke uden grund, at legetøjet fås i så mange og flotte farver. Du kan jo også glæde dig over, at trælegetøj fra Grimms ikke er noget, der er grimt at have til at ligge i lejligheden eller i huset, som så meget andet legetøj til børn, er. Det er selvfølgelig bare en lille ekstra bonus for dig, for det er selvfølgelig noget du køber for dit barn skyld, men det gør jo ikke noget, hvis man kan slå to fluer med ét smæk – vel?