brunt gitter

Pas på de små

Bolig Livsstil Nyheder

Skal der snart trippe små fødder rundt i dit hus, så gør dig klar. Der kan være mange farer i et hjem for et lille barn. Der er mange ting, du skal sikre. Det er blandt andet stikkontakter og farlige rengøringsmidler. Det gælder også din trappe. Har du en trappe i huset, udgør den en fare for dine børn. De kan forsøge at gå eller kravle op ad den. Efter et antal trin falder de ned og slår sig. Er det lykkedes dem at komme langt op, slår de sig meget. Da trappen kan være åsted for mange ulykker, er det vigtigt at sikre den. Det kan du gøre meget nemt. Du kan sætte et børnegitter op.

Oppe og nede

Sikrer du din trappe, skal du gøre det grundigt. Husk at sikre den både oppe og nede. Når I er nedenunder, har de små adgang til trappen nedefra. Når I går ovenpå, er der adgang oppefra. Derfor skal der være beskyttet både oppe og nede med et børnegitter. Sætter du et børnegitter op både oppe og nede på trappen, så kan du slappe mere af. Du kan være sikker på, at de små ikke kommer til skade på trappen. Den er nemlig utilgængelig.

Mange ulykker sker i hjemmet

Det er slet ikke ualmindeligt at komme til skade derhjemme. Der er rigtig mange ulykker, der sker hjemme mellem ens egne fire vægge. Hvor man ellers skulle føle sig tryg. Det gælder også for børn. Du vil selvfølgelig gerne passe på dine børn. Det kan du gøre med et børnegitter og andre smarte hjælpemidler. De kan spærre af for de farlige ting og børnesikre dem. Når du har forberedt dig og tænkt dig om, vil der ske færre ulykker. Der er aldrig noget, der er helt sikkert. Men har du sat et børnegitter op, skal du ikke bekymre dig om trappen. Så kan der være andre ting i dit hjem. Du skal huske at tænke på dem alle.

hvidt gitter

En nem løsning

At sætte et børnegitter op ved trappen er en nem løsning. Det tager ikke mange minutter at sætte et godt børnegitter op. Det er i den grad arbejdet værd. Bagefter behøver du nemlig ikke at være over de små hele tiden. Du kan tillade dig at blinke med øjnene. Selvom et børnegitter er en nem løsning, så er det en god løsning. Der er også nemme løsninger, som er gode. Dem skal man bare skynde sig at benytte sig af.

Pas også på hvalpen

Har du en lille firbenet ven på vej, kan et børnegitter også være en god idé. Det kan passe på en hvalp, ligesom det kan passe på et lille barn. Senere kan et børnegitter lukke af til et bestemt rum, hvor hunden ikke må komme. Der vil ikke være lukket helt af med en dør, men stadig være lidt åbent. Der vil bare ikke være åbent for hunden. Et børnegitter har mange anvendelsesmuligheder, og det kan virkelig sikre dit hjem. Det kan passe på alle de små i huset, som endnu ikke har lært, at man skal passe på ved en trappe.