Elektriker

Få hjælp af elektriker i Hvidovre til installation af el

Nyheder

Når det drejer sig om installation af el, skal der autoriserede elektrikere til, og her har både andelsforeninger, offentlige instanser og private brug for, at elektriciteten er i sikre og trygge hænder. Det er de i høj grad, hvis man henvender sig til elektrikerfirmaet https://reel-installation.dk/. Her har de professionalisme i højsædet. Dette indebærer blandt andet, at de selv uddanner deres lærlinge og løbende videreuddanner sig indenfor dette faglige felt.

Reel service

Med firmaets navn ”reel-installation” gør dette firma en stor dyd ud at være reelle overfor deres kunder. Dette betyder blandt andet, at de elektronisk registrerer deres tidsforbrug, så kunden kun skal betale for den brugte tid. Denne tid er tilmed dokumenteret, og dette skaber en stor grad af tryghed og troværdighed blandt kunderne. Ligeledes er det smart, fordi man her har et enkelt redskab i tilfælde af tvivl.

Lav en fast aftale 

Det kan være en rigtigt frustrerende situation, hvis man som andelsboligforening står med uløste elektrikeropgaver i bygningen. Dette er ofte opgaver, som privatpersoner ikke må røre ved af lovmæssige og/eller sikkerhedsmæssige årsager. Derfor kan det være en rigtig god løsning at lave en fast aftale med et elektrikerfirma om disse opgaver. På denne måde har man altid et fast firma, som man kan ringe til, hvis der er en udfordring med elektriciteten. Har man for eksempel opgange, hvor der skal installeres ny elektricitet, får man det gjort af professionelle fagfolk, der ved, hvordan det skal gøres. Dette sikrer optimal sikkerhed og kvalitetsmæssig holdbarhed for beboerne.

Få lavet et el-tjek ved salg af boligen

Står man som boligejer overfor at skulle sælge sin bolig, er der god grund til at få lavet et el-tjek. Dette skal med i forhold til købs/salgsprocessen, så de fremtidige ejere kan se, at elektriciteten er lovligt installeret. Det kan her være en rigtig god ide at få et anerkendt elektrikerfirma til at udføre opgaven. Dette kan forhindre mange sager fremover med hensyn til ejerskiftet.

Hav elektrikeren i nærheden

Når man sætter højt, at man har elektrikeren i geografisk nærhed, er der særligt gode fordele for de firmaer, foreninger, offentlige instanser og private boligejere, der bor på Sjælland og især ved hovedstadsområdet. hvis du eksempelvis er interesseret i en elektriker Hvidovre kommer netop reel-installation højst sandsynligt frem som en mulighed.. Hvis der er et akut problem med elektriciteten, er det her en stor fordel, at elektrikeren kan være der indenfor kort tid og fikse problemet.

Brug elektrikeren til dit firma

Har du/I et firma med et kontorlandskab, der har diverse elektriske installationer kan det være en stor fordel at have en fast elektriker tilknyttet virksomheden. Her det både muligt at få installeret nyt el, eller få tjekket det eksisterende el. Disse tjek er især vigtige, når man som virksomhedsejer har ansvaret for både virksomhedens drift og for medarbejdernes ve og vel i forhold til arbejdssikkerheden. Her må der ikke være nogle løse kontakter, der kan give medarbejderne stød eller andet, der udsætter dem for unødig fare.