virtual temafest

Virtuel temafest kan blive den nye trend

Bolig Livsstil Nyheder Oplevelser

Vi lever i en mærkelig tid, som gør, at vi må indrette og tilpasse os de nye retningslinjer. Forbud om forsamlinger og lukning af diverse barer gør, at weekenderne ofte står på virtuelle forsamlinger og sofahygge. Hvor bliver de kreative bordkort, sjove hatte og festlige kostumer af? Hvor er temafesterne blevet af?

Lad os genskabe temafesterne på en helt nye måde, og holde virtuelle temafester med hinanden. Der er ingen, som siger, at en virtuel fest skal være kedelig.

Pynt, kostumer og endnu mere pynt

Virtuelle fester kan ofte blot være op ad en hvid væg, og det giver slet ikke den stemning, som man ellers ønsker, at en fest skal have. Sådan behøves det jo ikke være. Pift din fest op med et fedt tema, og bestil så en helt masse festligt pynt og kostumer hjem, som passer til netop dit tema.

 Find alt i festartikler, kostumer og udklædning her, og lad dine kreative evner udfolde sig på siden med de mange muligheder til den perfekte temafest. For at fuldføre temafesten helt, kan man jo passende sende en invitation ud med temaet, samt et hint til, hvor man kan bestille de flotte kostumer henne. På den måde kan alle være med til at skabe den perfekte visuelle temafest.

Fødselsdagene er ikke ødelagt, de er anderledes

Det er ikke kun de virtuelle fester, som er noget, vi lige skal vænne os til. Fødselsdag er en dag, hvor man plejer at samles med familien, og gøre noget ekstra ud af. Nu kan vi ikke samles, og derfor bliver stemningen også hurtigt en anden på fødselsdagen. Men hvorfor gøre det til en dårlig dag?

Fyr op for pynt og festartiklerne, og skab en endnu større fest for de få mennesker, som kan være med på dagen. Ved at gøre ekstra meget ud af kostumer og pynt, bliver det stadigvæk en dejlig dag, som man husker.

Især for børnene kan det være svært at forstå, at vennerne ikke kan komme over til boller og varm kakao. Når dette ikke kan lade sig gøre, må man skabe festen selv. Hop ind og tjek de fede kostumer ud, som kan gøre festen mere underholdende. Derudover findes der flere forskellige børnefødselsdags temaer. Både med kendte tegneseriefigurer eller bare almindelig flot og festeligt pynt.

De uendelige muligheder

Der er en uendelighed af muligheder for temafester, og det er kun kreativiteten, som sætter grænserne. En af de sjoveste elementer i temafesten, vil jo nok være kostumet. Det gælder om at have det sjoveste og mest opfindsomme kostume. I denne tid hvor den normale dagligdag for mange er sat på pause, er der rig mulighed for at være kreativ med kostumet.

Og kan du ikke vælge? Så er det godt, at der ikke er grænser for hvor mange temafester man må holde, og hvor mange kostumer man kan have på. Skal det være ekstra underholdende en aften, kan man jo finde to kostumer og skifte halvvejs. På den måde overrasker man også de andre gæster, og måske kan man gøre det til en leg virtuelt. Hvornår har gæsterne skiftet kostume?

Ingen undskyldning for at komme i gang med den perfekte temafest

Lad ikke de virtuelle fester og fødselsdage blive kedelige pga. corona. Kom i gang med pynten, og klæd dig ud i det sjoveste kostume. Hold den fest, som du gerne ville have holdt ellers. Kun fantasien sætter grænser, og måske viser det sig, at det faktisk ikke er så slemt at holde virtuelle fester.