læderrem

Kreative ting du kan gøre med en læderrem

Livsstil Nyheder Oplevelser

Hvis du den seneste tid har bladret igennem et bolig- eller modeblad, så er der en vis sandsynlighed for at du har lagt mærke til en bestemt trend – nemlig læderremme. Læderremme er nemlig blevet rigtig moderne, når det kommer til kreative mode- og indretningsidéer. Grundene til læderremmenes popularitet er mange. For det første er en læderrem utroligt smuk. For det andet er der tale om et naturligt materiale, der er perfekt at kombinere sammen med andre naturlige materialer. En læderrem er nemlig et perfekt element i rigtig mange gør-det-selv idéer. Se bare her. 

Hylder til væggen

Den første idé til at skabe noget unikt interiør kræver ikke meget for at kunne blive ført ud i livet. Det eneste du har behov for er to læderremme, en planke i træ og så selvfølgelig hammer og søm. For at lave den smukkeste lille hylde til f.eks. stuen, så skal du:

  • Lave én løkke pr. læderrem.
  • Bruge hammer og søm til at fastgøre de to løkkeender til væggen i den ønskede højde.
  • Herefter føres planken igennem de to løkker.

Og vupti, du har nu en elegant og unik hylde, som du nu kan dekorere med smukke ting helt som det passer dig.

kreativitet

Nøglering med læderrem

Flertallet af de nøgleringe man kan finde i forretningerne er ikke synderligt smukke. Dette kan du nu råde bod på ved blot at investere i en læderrem, nøglering  og hulmejsel. På denne måde kan du nu selv lave en minimalistisk og smuk nøglering med læderremmen som hovedornament.

Til læsehesten

Hvis du elsker at læse, så vil du uden tvivl sætte pris på et flot bogmærke, der oven i købet holder meget længere end de fleste andre bogmærker. Idéen er såre simpel; du skal blot tage en lille læderrem, og hernæst komme den i din bog, når du er færdig med at læse. Som et ekstra pift, så kunne du måske endda få dit navn imprægneret i dit nye bogmærke for at tilføje endnu mere personlighed.

Vinreol i læder

Hvis du er glad for vin, så vil du uden tvivl elske denne kreative løsning til vinreolen. På fuldstændig samme måde som hylden tidligere, så kan du nu med to løkker på væggen opbevare dine yndlingsvine. Det eneste der kræves er to læderremme pr. vinflaske – og du bestemmer fuldstændigt selv hvor mange flaske du ønsker at fremvise. Du skal blot sørge for at dine løkker er tilstrækkeligt store, så vinflasken rent faktisk kan passe igennem.

Køkkenrulleholder

Hvis du er godt og grundigt træt af den kedelige gamle køkkenrulleholder i køkkenet, så kan du med denne sidste idé nu få dig en køkkenrulleholder, der burde høre hjemme i et boligblad. For at kunne lave denne køkkenrulleholder skal du bruge en dyvel (rund træstang af samme type som et kosteskaft), to læderremme samt ophængningsmateriale. Her skal du igen lave to små løkker, der svarer til din dyvels diameter. Disse skal nu lukkes med nitter. Dyvelen føres nu igennem løkkerne med køkkenrullen påført. Til slut fastgøres læderremmenes ender til væggen. En enkel og smuk løsning.