hundemad

Din hund fortjener det bedste foder

Livsstil Nyheder Oplevelser

Som hundeejer er det sikkert en sætning du er enig i. Din hund er et af dit kæreste eje. Derfor passer du godt på den hele tiden og du forkæler den så tit du kan.

Af den grund kan du også mærke at din hund er glad for dig, føler sig tryg hos dig og måske, hvis man skal give den endnu flere menneskelige følelser, så føler du at den elsker dig ligesom du elsker den.

Forkæl din hund med en lækker kvalitetsgodbid

En måde hvorpå du sikkert allerede forkæler din hund er ved at give den godbidder. Det kan være du bruger dem når I træner forskellige kommandoer eller tricks, hvor den får en godbid som belønning hver gang den gør det rigtige. Det kan også være at du bare bruger det som en lille forkælelses i ny og næ.

Ligesom med alt andet så findes godbidder også i forskellige prisklasser og dermed også varierende kvalitet.

Men på samme måde som du kan finde på at forkæle dig selv med noget ekstra lækker og lidt dyrere chokolade, kan du også vælge at forkæle din hund med hundegodbidder af høj kvalitet.

godbidder

Godbidder, der passer ind i hundens kost

Faktisk behøver godbidder til hunde ikke blot at være en lille syndig treat. Du kan også vælge sundere alternativer til de godbidder du normalt giver din hund. Dette kunne for eksempel være en god ide, hvis nu din hund har taget lidt på og du ønsker at den skal tage sig. Men samtidig vil du stadig gerne kunne forkæle den lidt engang imellem. Ved at udskifte de godbidder du normalt har med nogle sundere, kan du fortsat gøre dette og måske samtidig skære lidt ned på hvor ofte den får en godbid.

Er din hund så uheldig at den har udviklet nogle allergener, så det er blevet svært for jer at finde frem til god mad den kan tåle. Så frygt ej når det kommer til at give den en godbid. For selv indenfor godbidder findes der blandt andet godbidder som er glutenfrie. Altså vil du godt kunne finde frem til form for godbid, som du med god samvittighed kan give din hund, uden at frygte at den skal få det dårligt af dem.

En godbid kan også have sundhedsmæssige fordele

Ja som du nok allerede har bemærket, så er markedet for godbidder til hunde stort og der findes et væld af variationer. Både når det kommer til forskellige smage og ingredienser, men også at man kan få nogle tilpassede forskellige former for kost.

Derfor er det måske ikke overraskende at du også kan købe godbidder med specifikke sundhedsmæssige fordele. Her kunne det nævnes at der findes former for godbidder, som har en tandrensninger effekt. Dette vil din hund helt sikkert sætte pris på.

For hvem vil ikke gerne have sunde og raske tænder. Så at den både kan få dette og en godbid på en og samme tid, er jo kun en fordel. Faktisk kan det spare dig en tandrensning, hvis du på denne måde sørge for at din hund har en god mundhygiejne.