brudelingeri

Din inderste hemmelighed på den store dag

Livsstil

Dagen du har ventet på, nærmer sig sikkert med hastige skridt. Brudekjolen er på plads, fotografen er booket, maden har du styr på, og du fik dit yndlingsband til at spille efter middagen. Så langt, så godt. Det eneste du nu mangler, er noget lækkert lingeri, som får din kjole til at sidde perfekt og samtidig er en lille overraskelse til din kommende mand. Her er hvad du bør overveje.  

Match lingeriet med kjolen

Det er altid en god idé at matche din kjole, når du vælger brudelingeri. Den dag skal alt – fra inderst til yderst – bare sidde perfekt. Det nytter ikke ret meget, at du har en flot kjole, hvor dine bh-stropper er synlige. Det er heller ikke superelegant, hvis du har valgt rødt lingeri, hvis du bærer en let, hvid satinkjole. Derfor er det en god idé at prøve lidt forskelligt lingeri sammen med din brudekjole. Og så tænker du sikkert, at du ikke orker at slæbe din smukke kjole rundt til samtlige undertøjsbutikker i byen for at prøve brudelingeri. Det behøver du heller ikke, da der er rig mulighed for at købe det online og prøve det på derhjemme.

brudelingeri

Pikante blonder eller simpel elegance

Som alt andet undertøj, findes brudelingeri i mange afskygninger, og der er ofte mange overvejelser. Skal det være et todelt sæt eller en blondebody? En bralellet eller almindelig bh? Med eller uden bøjle? Med eller uden stropper? Skal materialet være tencel, polyester eller økologisk bomuld? Og hvilken farve passer bedst til din hudtone, din kjole og din smag generelt? Kunne det være flot med en himmelblå body eller et todel sæt i sart rosa? Måske er du mest til helt hvidt. Alle de mange ting man kan overveje, når det kommer til lingeri på den helt store dag, kan gøre enhver kvinde træt. Også selvom hun er god til og glad for at shoppe. Derfor kan du med fordel bestille noget forskelligt lingeri hjem til dig selv, hvor du også har din kjole. Her kan du prøve de forskellige udgaver i dit eget tempo og i et naturligt lys. Det vil helt sikkert gøre beslutningen nemmere og mere velovervejet.

Lidt ekstra til bryllupsnatten og dagen derpå

Hvis du gerne vil krydre bryllupsnatten, kan du jo supplere dit brudelingeri med en smuk natkjole. Og den kunne f.eks. også matche din brudekjole. Hvis din kjole er tætsiddende med masser af blonder, så forsøg at finde en tilsvarende natkjole. Er din brudekjole derimod i et helt glat materiale uden en pynt, så køb dig en natkjole i satin eller silke. Og så er det en god idé, hvis du vælger ud fra din tøjsmag generelt. Det vil sikre dig, at du også får brugt din slipdress til at sove i og dit lingeri efter bryllupsdagen. Og skal du gå all-in på det inderste udstyr, så find en matchende kimono, som du kan hoppe i om morgenen. Med disse indkøb vil du med garanti altid mindes din bryllupsdag.