træfolk

Personlig og stilet indretning: Stuen

Nyheder

Går du meget op i, at man virkelig kan mærke dig i dit hjem? Der er ikke noget bedre end et hjem, som udstråler personlighed – og det gælder selvfølgelig for jer, der bor i hjemmet, men også de gæster, som kommer på besøg en gang imellem. Særligt stuen kan man virkelig gøre noget ud af, fordi det er et rum, som man typisk er i ret meget, og som man desuden har mange hyggelige stunder i – både når man er alene, og sammen med familie og venner. Så se med her og få nogle gode tips til, hvordan du gør stuen rigtig hyggelig, personlig og stilet.

træfolk

Et lækkert plankebord

Hvis du har en stor stue, er det oplagt, at du bruger noget af al den plads til et spisebord eller i hvert fald et stort bord, hvor man kan sidde og arbejde, være kreativ osv. Det kunne passende være et plankebord, da det er et fedt bord, som også er meget moderne. Hos Træfolk kan du finde det perfekte plankebord for dig, som er stilet, og som selvfølgelig passer perfekt ind i din dejlige, store stue. Et stort bord som dette kan nemlig give rummet en helt ny og mere livlig dimension, som åbner stuen op for andet end blot at ligge og se tv. Nu kan man pludselig være i stuen hele familien, og det er altså hyggeligt!

En stor og rummelig sofa

Udover at et plankebord kan give noget særligt til stuen, så giver det i den grad også mening at kigge lidt på, hvilken sofa man gerne vil have til at stå. Det er sjældent, at man kommer ind i en stue, der ikke har en sofa, da det bare er det perfekte møbel i dette rum, som er skabt til at hygge og slappe af med dem, man har kært. Så når du vælger din sofa, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at den er stor og behagelig, så der kan sidde en masse mennesker og hygge eller slænge sig. Men man kan også prøve at gøre lidt ud af selve designet eller farven, så den også passer godt ind i din indretning. For det er trods alt et sort møbel, som tager meget af opmærksomheden i stuen, og derfor er det lige præcis vigtigt, at man også vælger en sofa, der passer ind – hvis man altså går op i den slags.

Detaljerne er vigtige

Når du har fået styr på de store ting, som man typisk ser i en stue, hvilket kunne være sofa og plankebord, så skal der selvfølgelig også en masse fine detaljer til, hvis det skal være personligt. For selvom du har lavet et statement med din sofa, som måske har en særlig farve eller form, så kan du sagtens definere din stil endnu tydeligere ved at sætte fokus på de små detaljer. Det kan være alt fra nogle fine vaser til blomster til nogle super fede plakater på væggene, som naturligvis siger meget om dig og din smag. Der er rigtig mange ting, man bør være opmærksom på.