https://www.wpro.dk/

Unikke firmagaver og deres fordele

Erhverv

Firmagaver er gaver, der kan gives til kunder eller ansatte. De kan sende mange forskellige signaler, og der er en masse forskellige typer at vælge imellem. Firmagaver med logo, som dem fra https://www.wpro.dk/, er desuden en god måde at gøre reklame for dit firma, mens du samtidige viser det som generøst og betænksomt.

Så hvordan finder du ud af, hvilken slags firmagave er bedst til din virksomhed?

Det kan du kun gøre, ved at afprøve nogle forskellige ting – men her kommer tre gode råd til, hvordan du finder gode og unikke firmagaver.

Mulighederne for golfbolde med logo

Golf er kendt vidt og bredt som en sport for forretningsmænd, og derfor giver det god mening for visse firmaer at give golfbolde med logo til klienter. Der snakkes i golfklubber, og med en firmagave med logo som en golfbold, er det uundgåeligt, at snakken vil løbe hen på det. Dine klienter tager dig altså med på golfbanen og skaffer dig mere arbejde, uden at du skal gøre mere.

Golfbolde kan desuden blive skudt væk, og når nogen finder dem, vil de højst sandsynligt kontakte dit firma, hvis de altså ikke beholder bolden, indtil nysgerrigheden får dem til at undersøge din virksomhed.

Golfbolde med tryk er en firmagave med logo, der virkelig kan give pote, og det er især en god idé for advokater, revisorer og investeringsfirmaer at give dem ud, da folk med behov for disse vil kunne findes på golfbanen fra tid til anden.

Praktiske firmagaver

Praktiske firmagaver med logo er en anden god mulighed. De vil automatisk relatere til et bredere klientel og kan være alt fra notesbøger til kasketter.

Når du kigger efter praktiske firmagaver med logo, så overvej, om gaven er noget, du selv ville bruge. Hvis dit logo ikke ser godt ud på en kasket, er det så det værd? Og hvis din virksomhed ikke har noget at gøre med biler overhovedet, er det så helt sikkert at anskaffe sig biltilbehør?

Firmagaver med logo skulle gerne være noget, dine kunder faktisk kommer til at bruge. Derfor skal du huske at have hovedet med, når du undersøger dem. Tænk på, hvad dit firma leverer, og hvad der bedst muligt kunne hjælpe din kundekreds.

Hvorfor overhovedet investere i firmagaver med logo?

Firmagaver med logo er sådan set bare gratis reklame. Ved at give det til dine kunder fremstår dit firma som generøst og omsorgsfuldt, og det er også de rette intentioner at have. Men når dit logo er trykt på noget, der kommer ud i verden, vil de helt automatisk skabe omtale om din virksomhed.

Det er værd at investere i firmagaver med logo, fordi det menneskeliggør dit firma. Det er ikke en stor, ansigtsløs megakorporation, men mennesker, der faktisk tænker på at gøre lige dét ekstra for sine kunder.

At forkæle dit klientel med små gaver øger desuden loyaliteten. Det gør det nemmere for dem at tilgive småfejl, når de helt uundgåeligt opstår, og det er en god måde at knytte dine kunder til dit firma på lang sigt.