kontorforsyninger

Sådan får I det komplette kontor

Erhverv Nyheder

Er du medejer eller ejer i en nyopstartet virksomhed? Så er du eller I måske i gang med at lave et lækkert kontor til jeres ansatte. Her er det vigtigt, at man har alle de rette produkter, så der ikke mangler noget. Læs med her, og find inspiration!

Printer og blæk

Alle kontorer har brug for at printe nogle gange. Printeren kan nogle gange være med til at sørge for, at der er styr på det hele. Der er så meget, som er svært at overskue på en skærm, og derfor kan det være smart at have muligheden for at finde ud. Der findes mange printere på området – du kan f.eks. finde mange på redoffice scan office. Det er vigtigt, at I har en printer, der ikke hurtigt giver op, og derfor skal man ikke altid bare købe den billigste model. Dog kan man godt finde en god model til billige penge, hvis man er villig til at gøre arbejdet for det.

forsyninger til kontoret

Kontorstole

Jeres ansatte har sandsynligvis et meget stillesiddende arbejde. Det er hårdt for ryg og nakke at sidde stille i mange timer ad gangen, og derfor er det helt essentielt, at de har de rigtige arbejdsvilkår. Når I skal finde de rette kontorstole, så skal I tænke over, at de kan justeres en del. Det er helt forskelligt, hvordan folk sidder godt, så det er vigtigt, at de har muligheden for at justere på sin stol. Der findes ikke én rigtig stilling, man skal sidde i for at undgå smerter og gener – det vigtigste er faktisk, at man også får bevæget sig i løbet af sin arbejdsdag. Her kan du som chef være med til at sørge for, at folk får bevæget sig. I eller du kan også købe et bordtennisbord, som de ansatte (og I) kan bruge i pauserne!

Borde

Du tænker måske, at det er lidt ligegyldigt, hvilket bord dine ansatte sidder ved, så længe de har en god kontorstol. Men det er bare ikke rigtigt. Det er klart den bedste idé at investere i hæve/sænke-borde, så de ansatte har muligheden for at rejse sig i løbet af arbejdsdagen. Når man står op i løbet af sin arbejdsdag, så nedsætter man risikoen for hjerte-kar-sygdomme, fordi man får gang i blodomløbet.

Opbevaring

Det nytter ikke noget, at der ikke er mulighed for opbevaring af diverse papirer og dokumenter på en arbejdsplads. Der skal være gode opbevaringsmuligheder. I eller du kan f.eks. indkøbe kassetteborde, som smart kan placeres enten ved siden af eller under bordet hos de ansatte. Sørg for at alle har opbevaringsmuligheder, så de ansatte ikke blander deres papirer sammen – det kunne være noget rod!

Indtrykket

Ud over det rent praktiske, så er det også vigtigt, at kontoret ser ordentligt ud – specielt når det kommer til kunder, der besøger jeres arbejdsplads. Du kan dekorere med flot kunst og sætte planter ind på kontoret – det giver lidt varme til rummet. Det kan også være en god idé med et loungeområde, hvor de ansatte kan sidde, når de holder pause.