computere

Derfor er det smart med en mini pc

Livsstil Nyheder Oplevelser

Enhver stationær har brug for sin pc, det jo klart. Der findes dog så mange, og hvilken er den rigtige? Den fylder også utroligt meget, sådan en stor pc. Hvor skal man lige have den stående, og det ser da heller ikke så flot og pænt ud. Dette problem kan fikses med den smarte mini pc.

Hvad er en mini pc?

En mini pc, som ligger lidt i navnet, er en lille bitte pc. Den tager kun en tredjedel af den plads en normal pc ville tage. Det er altså en meget kompakt pc, som fylder langt mindre end de normale. Men betyder det så, at den er dårligere? Nej, det er den ikke. Den er fuldstændig lige så god, og kan leve lige så længe. Desuden bruger den også mindre strøm end de originale pc’er.

Eftersom enhver stationær skal bruge en pc, kan det være muligt at vælge denne mini pc, fremfor en normal pc. Men det kommer selvfølgelig an på, hvad man lige er til. Men den eneste forskel på de to, er jo sådan set størrelsen.

Hvorfor vælge en mini pc?

Det er klart, at man skal vælge en mini pc, hvis man ikke har så meget plads. Det kan være, du ikke har så meget plads på kontoret eller inde på dit værelse. Hvis du gerne vil have den stående på skrivebordet, så er det også svært med en normal pc. Med en mini pc kan man netop godt have den stående på skrivebordet, selvom dit skrivebord ikke er det største i verden.

Derudover kræver en mini pc mindre strøm end de store pc. Det betyder, at du kan spare lidt strøm, hvilket jo er en god ting, specielt hvis du en, der bruger meget strøm og bruger meget tid foran skærmen. Så om du selv vil spare nogle penge på strømmen, eller om du skal overtale mor og far, så er det altså smart, at den bruger mindre strøm.

lille computer

Hvad skal du vælge?

Så hvis du er i tvivl om, hvad du lige skal vælge, kan en mini pc være det rigtige valg for dig. Hvis du måske lige er flyttet hjemmefra, og økonomien har det lidt svært, kan det være meget smart med en pc, der tager mindre strøm.

Eller hvis du ikke har så meget plads derhjemme, på værelset eller på skrivebordet, kan det også være en god ide med en mini pc, der fylder langt mindre. Desuden ser det lidt mere pænt og ryddeligt ud, da den ikke tager alt pladsen. En pc er heller ikke det flotteste i verden, så hvis du synes den er grim, er det jo ikke sjovt den optager så meget plads og er så tydelig.

En mini pc kan langt nemmere gemmes lidt væk, måske bag noget. Derfor kan du altså stadig have god plads, et pænt værelse og et pænt og ryddet skrivebord. Den er bare smart.