hængekøjer

5 gode fordele ved hængekøjer

Erhverv Livsstil Nyheder Oplevelser

Nu hvor sommeren er over os igen, så virker det fuldstændigt oplagt at skrive et par bevingede ord om hængekøjer. Hængekøjer er nemlig en uadskillelig del af det danske sommerlandskab, så hvorfor ikke give dem den opmærksomhed de faktisk fortjener. For en hængekøje kan nemlig langt mere end blot at fungere som et hyggeligt afslapningsredskab. Se bare her hvad en hængekøje kan gøre for dig.

En hængekøje virker afstressende

Vi har nok alle sammen været skyldige i at gå og stresse på et eller andet tidspunkt. Uanset om det drejer sig om arbejde eller uddannelse, så er stress nemlig en fast følgesvend i den moderne tilværelse. Dog kan de værste sideeffekter af stressen faktisk nemt afhjælpes ved blot at spænde hængekøjen op i baghaven. Du slapper nemlig godt og grundigt af ved at lægge dig i hængekøjen, og dette er simpelthen guld værd til at afhjælpe stresssymptomer. Hvis du ikke er overbevist, så skal du bare prøve at mærke den blidt vuggende fornemmelse ved at befinde dig i en af de gode hængekøjer fra https://hængekøje.dk/.

nyder livet i en hængekøje

En hængekøje er lig med bedre nattesøvn

Det lyder måske en smule tosset, men ikke desto mindre er der noget der tyder på at der rent faktisk er noget om snakken. Du sover ganske enkelt bedre i en hængekøje end på de fleste normale madrasser. Dette skyldes hovedsageligt hængekøjens førnævnte vuggende bevægelser, der på mange måder kan sammenlignes med dengang du blev sunget i søvn i dine forældres arme. Når du så endelig vågner i din hængekøje, så vil du uden tvivl føle dig mere frisk og udhvilet end nogensinde før; og du vil nu kunne møde dagen med en helt anden positiv tilgang end du troede muligt.

En hængekøje giver dig bedre blodcirkulation

Når du ligger i en hængekøje, så vil din overkrop, nakke og hovede helt automatisk blive løftet op i en vinkel. Dette er faktisk rigtigt godt for blodcirkulationen, idet denne vinkel nu tillader blodet at flyde op til hovedet. Og dette medfører nemlig en række sundhedsmæssige fordele, der spænder fra udskillelse af affaldsstoffer og et langt bedre blodtryk.

En hængekøje er godt mod ømme muskler

Idet din krop befinder sig i en fuldstændigt afslappet tilstand i en hængekøje, så er den et fantastisk redskab til at lindre stort set alle muskel- og ledsmerter i vores kroppe. Din krop har nemlig ikke andet valg end at slappe fuldstændigt af i hængekøjen, hvilket bestemt er noget som den vil takke dig for bagefter. Med en hængekøje kan du derfor én gang for alle sige farvel til dine ømme muskler.

En hængekøje giver dig et bedre fokus

Sidst men ikke mindst vil en hængekøjes naturlige bevægelse være stærkt medvirkende til at give dig et større fokus i hverdagen. Dette skyldes igen den store grad af afslapning du opnår ved at bruge den, og ikke mindst den førnævnte bedre søvnkvalitet. Du vil jo nemlig have mere energi, og dette er nemlig også lig med en langt bedre evne til at fokusere.