vinduer

Tre tips til at holde myggene væk

Bolig Livsstil Nyheder

Er du generet af myg, der hvor du bor? Her får du tre tips til at holde myggene væk fra din bopæl

Myg er ikke ligefrem de flestes favoritdyr. Nogle mennesker er endda så uheldige, at de er allergiske overfor myggestik. Men uanset om du er allergisk eller ej, så er et myggestik ubehageligt. Derfor får du her tre tips til, hvordan du holder dem ude af din bolig.

Anvend myggenet til dine vinduer

Med et myggenet får dine vinduer, kan du lettere holde myggene ude af din bolig. Myggenet til vinduer fungerer nemlig så smart, at du sagtens kan have åbne vinduer og dermed få masser af frisk luft ind i boligen. Selvom dine vinduer er åbne, så kan myggene ikke komme ind i din bolig, når du har sat et myggenet op i vinduet.

Du kan både vælge at sætte myggenet op ved alle dine vinduer, eller du kan vælge, at sætte myggenet op i de vinduer du primært bruger. Det smarte ved, at sætte myggenet op i alle vinduerne er, at du kan lave gennemtræk i dit hus og dermed få mest muligt køligt luft ind om sommeren.

Du er måske bekymret for, om myggenet til vinduer er sådan nogle kraftige gule nogen, som man ikke kan undgå at se. Men bare rolig, i dag er myggenet lavet, så de passer ind i ethvert hjem. Du behøver derfor ikke bekymre dig om udseendet på myggenettet. Du får både et lækkert design og den gode funktion, når du anvender myggenet i dine vinduer.

myggenets

Hav altid en myggespray i din bolig

Hvis du bor i et område, hvor der er mange myg. Så er det en god ide altid, at have en myggespray i dit hjem. Sådan, at du bedst muligt kan beskytte din hud mod myggestik, når du går udenfor. Hvis du bliver spist op af myg, når du går ud, vil du nemlig stadigvæk blive generet af myggestik på trods af de myggenet, du har sat op ved dine vinduer.

Vil du derfor undgå de generende myggestik, er det en god ide så vidt muligt, at sørge for at myggene ikke spiser dig når du ikke er hjemme. Skulle du få et myggestik eller to, det kan nemlig være rigtig svært at undgå. Så findes der mange sprays og cremer der tager det meste af den irriterende kløe. Er du allergisk overfor myggestik er det dog en god ide at kontakte en læge inden du anvender cremer på det hævede område.

Hold øje myggene væk på dine udendørsarealer

For at holde de irriterende myg væk fra din terrasse eller altan, kan du bruge de gammeldags myggelys eller den myggespray, du også anvender, når du skal gå en tur. Når du holder myggene væk med lugte, de ikke bryder sig om, så vil der også være meget lille risiko for, at de skulle flyve ind gennem din dør, når du selv går ind eller ud. Hvis du både anvender myggenet, myggespray og myggelys, så burde du være så sikker som muligt på, at de værste myg holder sig langt væk fra dig.