sommerhus i ebeltoft

Lej sommerhus i Ebeltoft

Bolig Livsstil Nyheder Oplevelser

Går du og påtænker at leje et sommerhus i Danmark? Så kan det være svært at vælge hvor, grundet alle de skønne steder, byer og strande i landet. For mange er Ebeltoft en favorit. Hyggelige, små gader, historiske varetegn, dejlige strande og central placering i Jylland.

Hvem kan jeg leje sommerhus igennem?

Der findes et hav af udlejningsfirmaer på sommerhuse, i særlig grad findes de online. Sommerhus udlejning Ebeltoft er populært, og der findes derfor mange udbydere af sommerhuse netop her. Ligegyldigt om du leder efter et stort luksussommerhus til mange mennesker eller et lille, autentiske sommerhus til få personer, så kan det alt sammen findes online.

Hvis du ikke ønsker at finde dit kommende ferie-sommerhus online, så findes der naturligvis også andre muligheder for at finde et skønt sommerhus i Ebeltoft.

Måske du er så heldig at kende nogen, som har et sommerhus i området?

ebeltoft

Hvorfor skal jeg vælge Ebeltoft?

Der er mange gode grunde til at besøge Ebeltoft. Byen og området har meget at byde på, se blot her:

Fregatten Jylland – det store, berømte træskib var med i slaget i 1864 under den 2. Slesvigske Krig. Skibet er et besøg hver for både unge og gamle. Gå ombord og oplev et stykke dansk historie på tætteste hold. Fregatten holder til i Ebeltoft Havn – tæt på centrum.

Glasmuseet – på museet er der alt fra dansk glas til international glaskunst. Udstillingen skifter løbende fra sæson til sæson og fra årstid til årstid. En fascinerende type kunst, som man kun kan blive imponeret over at kigge på.

Nationalpark Mols Bjerge – en af Danmarks smukke nationalparker, beliggende med flot udsigt ud over Kalø Vig. Med sine mange vandreruter og cykelruter, er der budt op til dejlige stunder i den danske, frodige natur.

Ree Park – er en fantastisk oplevelse for alle aldre, som kan lide at komme i dyreparker. Med sine åbne vider, såsom den afrikanske savanne og den nordamerikanske slette, kan du nyde synet af et hav af forskellige dyr. Parken er inddelt i forskellige områder, så en hel dag kan man sagtens få til at gå i den store park.

Det Gamle Rådhus – den hyggelige, gamle bygning ligger centralt placeret på torvet i Ebeltoft Centrum. Rådhuset er kendt for stadig at vie folk langvejs fra.

Strande – Ahl Strand, Vibæk Strand, Dråby Strand, Boeslum Strand – rundt om byen er der en masse dejlige strande. Nogle strande ligger tæt på centrum, mens andre kræver en lille køretur. Fælles for strandene er, at der er dejligt, friskt og børnevenligt badevand.

Sommerhusområder i Ebeltoft

Ebeltoft har mange skønne sommerhusområder. Mange af sommerhusene ligger placeret op ad Ebeltofts kuperede terræn. Du får altså både sommerhuse tæt på stranden, samt sommerhuse placeret oppe i højderne, tæt på byen, med en smuk udsigt udover Kattegat og Ebeltoft Vig.

Ligegyldigt hvilket område du vælger at bosætte dig i over sommeren, så har Ebeltofts mange områder meget at byde på. Byen er kendetegnet ved sine hyggelige gader og dejlige, omkringliggende natur.