Er du selvstændig? Sådan sørger du for at have et godt pakkesystem

Bolig Erhverv

Der er meget, man skal holde styr på, når man er selvstændig. Derfor kan det godt hjælpe at kigge på de forskellige arbejdsopgaver separat. Derfor handler denne artikel kun om, hvordan du kan sørge for at have et godt pakkesystem – for det er bestemt et af de vigtige elementer, når man er selvstændig!

Det rigtige set-up

Hvis du skal pakke mange pakker, så er det fuldkomment nødvendigt, at du har et godt set-up til det. Hvis du f.eks. har et set-up, hvor du står i en foroverbøjet position, mens du arbejder, så har du brug for at gøre noget ved det. Der er ingen helt bestemt rigtig måde at stå på, når man pakker, men det er vigtigt, at man har en rank ryg, og at det føles godt og ikke gør ondt, mens man pakker. Det kan være en god idé at variere mellem forskellige stillinger, så man skåner ryggen bedst. Hvis du vil være rigtig god ved dig selv, så investerer du i et hæve/sænke-bord. Med et hæve/sænke-bord, vil du være helt sikker på at kunne finde en pakkehøjde, der er fuldkomment tilpasset dig og din højde. Det er den sikreste måde at skåne nakke og ryg på.

Papkasser

Når du har det rigtige set-up, skal du også have det rigtige udstyr. Du skal have papkasser, tape og eventuelt nogle beskyttelses-elementer, hvis du skal pakke noget, der er skrøbeligt. Når du skal bruge papkasser, kan det være fedt at kigge efter nogle, der har haft tanke på miljøet. Det sender også en god udstråling til dine kunder, der skal modtage varen. Du kan finde fede papkasser, der er CO2 neutrale på http://www.pack2.dk/.

papkasser

Send den rigtige besked

Når du skal sende pakker fra din virksomheder, er det også vigtigt, at dine kunder modtager noget, der er lagt tanke bag. Du kan hjælpe dig selv på vej ved f.eks. at have et postkort med dit logo på, et visitkort eller måske endda et lille bolsje, som en lille ”tak-fordi-du-handlede-med-mig”-pakke. Det er vigtigt, at dine kunder får et godt indtryk af din virksomhed, når de modtager en pakke fra dig. Hvis de er i godt humør, når de åbner pakken, kan det også være, de er mere positivt stillede over for det, de har købt. Man kan jo lige så godt gøre de små ting, der hjælper lidt, ikke?

Et godt retursystem

Hvis der er noget, der også er vigtigt, når man skal sende mange pakker til kunder, så er det, at det også kan lade sig gøre at sende dem tilbage. Du skal derfor have et godt retursystem. Du kan være hjælpsom over for dine kunder ved at vedhæfte en returseddel, allerede når de modtager pakken. Det viser selvtillid at give dem muligheden for at sende noget tilbage, som de ikke er tilfredse med. Hvis du tror meget på dit projekt, så tænker du vel heller ikke, der er meget, som skal sendes tilbage.