shop kjoler i store størrelser

Sådan finder du de perfekte julegaver til dine ansatte

Erhverv Livsstil Nyheder Oplevelser

Det kan være helt vildt svært at finde på en god julegave til sine ansatte. Især hvis din virksomhed er stor, og du har en masse forskellige medarbejdere, som fordeler sig på forskellige uddannelsesbaggrunde, køn og aldre. Så må man som chef virkelig i tænkeboksen og finde frem til noget, som kan gøre alle glade, og som ikke ender i bunden af skabet hos størstedelen af de ansatte. Her får du forslag til, hvad du skal tænke over, når du vælger firmajulegaver.  

Hvad vil du gerne signalere? 

Du skal huske, at alt du gør som chef, sender et signal til dine medarbejdere. Det gælder naturligvis også julegaverne, og derfor er der stor forskel på, hvad du vælger at give. Du skal altid tænke på, hvilken type virksomhed, det er, du kører. Hvis I for eksempel lægger stor vægt på sundhed som en kerneværdi, skal du måske ikke købe chokolade eller whisky til samtlige af de ansatte.  

Hvis du er lidt i tvivl om, hvad det egentlig er, du gerne vil vise gennem din gave, så kan du besøge https://shophojgaard.dk/shop/3-firmajulegaver-2020/ og kigge deres store udvalgs af firmajulegaver igennem. Det kan være, du pludselig kommer i tanke om det, når du ser, hvad mulighederne er. 

Dog er det ofte relativt nemt at finde frem til, hvad I som virksomhed gerne vil udstråle til omverdenen, og det er en naturlig og god ide at lade dette påvirke gavevalget. Du skal ikke være bange for at give en gave, som er lidt anderledes. Ofte er det faktisk sådan, at folk hellere vil have noget, de kan huske, end noget, som ligner alt andet. 

Tænk på miljøet 

Vi ved det alle sammen godt efterhånden: det er faktisk ikke det bedste i verden at akkumulere en masse ting derhjemme. Derfor kan det være, du skal tage miljøet med i dine overvejelser, når du vælger gave. Det kunne for eksempel være, du havde lyst til at give dine ansatte et gavekort til en økologisk butik, en måltidskasse eller nogle bæredygtigt producerede madvarer, de kan bruge hjemme i køkkenet. 

Hvis det bliver en smule for frelst til din smag, kan du også vælge at ændre julegaven til en begivenhed i stedet for en fysisk ting. For eksempel kan du leje et sjovt sted, hvor I kan tilbringe dagen sammen engang i fremtiden. Så får dine medarbejdere både en julegave og en teambuilding tur, som kan være med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Du skal selvfølgelig lige være opmærksom på, at nogle måske forventer en fysisk gave, og derfor kan det være en god ide lige at forventningsafstemme. Men hvis du gør de, og dine medarbejdere virker glade for ideen, så kan det være en god og anderledes gave at give en fælles oplevelse. Der findes naturligvis utallige bud på, hvad I kan lave, og det afhænger meget af, hvad der passer til din virksomhed. Det vigtigste er bare, at medarbejderne faktisk føler, det er en gave, de har fået.