unik vielsesringe

Flere par vælger at få lavet helt unikke forlovelsesringe

Livsstil Nyheder Oplevelser

Der er noget helt specielt ved traditioner, og selvom det måske kan bortforklares ved hjælpe af hjernekemi og evolutionær biologi, så opstår der altså bare en helt speciel følelse i kroppen, når man har samlet familien til påskefrokost, er samlet om juletræet eller kan fejre bryllup med sin elskede. Det er traditioner af en grund, og fordi vi igennem netop disse traditioner får lov til at gøre som vores forfædre og deres forfædre før dem, så bærer det også en helt særlig vægt. Det betyder dog ikke, at danskerne er for skræmte til at give de gode gamle traditionel en ny twist.

Det virker efterhånden også ganske klart, når det kommer til eksemplerne ovenfor. Vi laver vegansk påskefrokost, holder jul på en tropeø og fejrer bryllup i en skov fremfor en kirke. Et af de steder, hvor denne tendens til at give traditionerne en twist er både prominent og målbar i vores forbrugsvaner er hos guldsmeden, der laver vores forlovelsesringe.

forlovelsesring

De unge vil have unikke ringe

Disse fortæller nemlig, at stadig flere af de unge par, forespørger helt unikke forlovelsesringe. Det er altså ikke længere nok med den simple ring med et lag af guld. Nu skal forlovelsesringe helt også være personlige, have symbolsk værdi udover den sædvanlige og være unikke i udseende. En af de letteste måder at opnår den slags personlighed er naturligvis gennem en indgravering i de to forlovelsesringe. Det kan være noget så simpelt som en dato eller et navn. Har i en fælles ide om, at det skal være en linje fra en sang, et citat eller lignende, kan det, med den rette længde, dog også være en mulighed. Overvej også, hvis jeres citat er for langt at splitte det mellem de to ringe, så de kun kan være fuldendte sammen.

Metal og sten

En anden måde at personliggøre sine forlovelsesringe, som flere og flere guldsmede stifter bekendtskab med, er ved slet ikke at bære dem som ringe. Særligt mænd vælger for eksempel ikke at få taget mål til ringen for i stedet at få den hængt i en halskæde eller lignende. Hvis begge parter af forlovelsen har det udmærket med den løsning, kan det være smart for de mænd, der ikke bryder sig om ringe eller bærer mange ringe i forvejen.

En af de mest oplagte måder at gøre sine forlovelsesringe både unikke og personlige på er dog gennem ringenes metal, det vil altså sige deres farve og udtryk, smat eventuelle sten. Som nævnt ovenfor, så får rigtig mange forlovelsesringe et lag guld. For nogle er det derfor nok bare at have en ring i sølv.

Andre forespørger ringe i titanium, der i farven ligner sølv lidt, men som er betragteligt hårdere og mere holdbart, hvilket giver ringene et helt særligt udtryk. Vær desuden opmærksomme på, at forlovelsesringe også godt kan have sten, og at de forskellige kombinationer mellem metal og sten hver har deres specielle udtryk og personlighed. Der er kort sagt masser af måder, hvorpå I kan få personlige og unikke forlovelsesringe, hvilket bliver valget for flere og flere.