Mandesmykker er in

Nyheder

Mænd har altid gået med smykker. Normalt tænker man måske, at smykker, og udsmykning generelt, er noget der er forbeholdt kvinder – men mænd har også mange klassiske, flotte accessoires, der er en del af et flot outfit. Hvis man kan gå med stillet, flot tøj, hvorfor skulle de så ikke også kunne gå med smykker? Det er altid flot, når man kan se, at mænd går op i design.

Mandesmykker har altid eksisteret, men først nu er vi måske begyndt at anse det som smykker. Det klassiske eksempel er et ur, men også punge, armbånd, øreringe og halskæder er mandesmykker. Rigtig mange butikker sælger smykker alene til mænd, for eksempel https://www.bestman.dk, der har et stort udvalg af mandesmykker.

Forskellige mandesmykker

Mange af mænds smykker er praktiske dele af hverdagen, som har et vigtigt æstetisk præg. For eksempel:

  • Ure er det helt klassiske mandesmykke. Der findes virkelig mange slags ure, og til mange forskellige priser. Mange samler på ure, og går rigtig meget op i, hvilket ur de har på, og hvordan det matcher ens outfit. Et ur kan sige rigtig meget om en person, så det er vigtigt at vælge et ur, man synes passer til en. Selv om mange nu bruger deres telefon til at tjekke klokken, er et ur stadig præcis lige så praktisk som altid.
  • En pung kan også anses som et smykke. Hvis man ikke vidste bedre, tænker man nok at en pung er ret simpel. Men faktisk kommer punge i virkelig mange forskellige designs, der har mange forskellige funktioner. Hvis du har mange kort, og godt kan li at opbevare ting i din pung, skal du nok vælge en i en stor model. For nogen er det vigtigt at have plads til kontanter. For andre er et minimalistisk design og funktion det vigtigste; f.eks. en pung i et mere rigidt design, der har plads til få kort. Punge kommer også i mange materialer, hvor det mest klassiske nok er en flot læderpung
  • Mænd har altid gået med øreringe, men langt flere går med dem nu end for bare tyve år siden. Det er nærmest en trend. Det er in at tage nogle feminine elementer og gøre dem maskuline, og øreringe behøver ikke nødvendigvis være minimalistisk og metalfarvede. Mange eksperimenterer med deres øreringe, som kan have alle mulige farver og former.
  • Halskæder er også et meget klassisk smykke. Alle kender den klassiske halskæde i sølv eller guld. Det er et simpelt og smukt smykke, der passer til det meste.

Vær ikke bange for at gå med smykker som mand

Smykker kan gøre alle outfits mere stillede. Vær ikke bange for at gå med smykker; prøv dig ad, og hav det sjovt med det. Du kan finde meget inspiration på nettet, og måske af andre mænd du kender. Det kan også være en sjov hobby at samle på f.eks. ure eller punge, eller måske endda øreringe.