trymedics

Oplev den fedeste studiepraktik med TryMedics

Nyheder

Har du også tænkt, at i år skal der ske noget nyt. Du skal ud og opleve verdenen, have nyt luft under vingerne og virkelig opleve, hvordan det er at komme ud i ukendte situationer, hvor du lærer utrolig meget? 

Så er det nu du skal tage chancen. Et praktikophold som sygeplejerske hos trymedics vil give dig utrolig meget med tilbage i bagagen, og det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.  

At tage til Uganda eller øen Zanzibar med trymedics er både sikkert og spændende. Du vil komme ud i situationer, som du ikke er vant til, men det er en del af det, der former dig til at blive en bedre sygeplejerske. 

Hvem er denne praktik rettet imod? 

Dette er en mulighed for dig, der både tænker, at du mangler noget at lave i dit sabbatår, og du tænker måske at sygepleje kunne være noget for dig.  

Praktikopholdet hos trymedics er også til dig, der gerne vil supplere dit sygeplejestudie med viden om sygepleje fra resten af verdenen. Så vil du netop få et konkret billede af det her enten på Zanzibar eller i Uganda. 

Det er en unik mulighed for dig, der brænder for sygepleje og gerne vil få mere erfaring og viden med i bagagen. Trymedics vil netop gerne uddanne flere sygeplejerske sådan, at de får en forståelse for sygepleje i resten af verdenen.  

Dette er derfor opholdet til dig, der gerne vil udvide din viden og erfaring og gerne vil helt tæt på virkeligheden. Du kan være helt ny fra gymnasiet, være i gang med en uddannelse eller være færdig med professionsbacheloren i sygepleje.  

TryMedics sørger for din sikkerhed og tryghed  

Det, der afholder mange fra at vælge at tage praktik i eller at rejse til udlandet, er følelsen af utryghed og ukendte omgivelser, og det er fuldt forståeligt, at der kan være nogle betænkeligheder med at tage afsted til fx Afrika.  

Dog kan du være helt tryg hos trymedics, som har stor erfaring med og gør en ære ud af at passe på deres studerende og praktikanter. Det er enormt vigtigt for teamet bag trymedics, at du kun skal tænke på din læring og dine oplevelser. 

Når du booker dit praktikophold hos trymedics, vil det derfor sige, at du kommer til at bo i trymedics huset, hvor der hele tiden er nogle, der holder opsyn og sørger for, at du har det godt.  

En sygeplejerske med erfaring fra verdenen 

Du kan som sagt kombinere denne praktik med dit sabbatår, men det, der er særligt ved denne, er, at du kan tage dette praktikophold i forlængelse af dit studie, så du fx tager til enten Uganda eller Zanzibar i dit 4. semester.  

Det er en enorm god mulighed, fordi du netop kan få lov til at være i praktik med andre sygeplejestuderende, samtidig med at du vil få din egen mentor ligesom, hvordan forløbet ville foregå i Danmark.  

Trymedics går utrolig meget op i uddannelse, og du vil med dette praktikophold få en helt anden og bedre forståelse af verdenen og andre måder at føre sygepleje på. Tag chancen og udvid din horisont.