Lindr

Lindr leverer lækre produkter i flot design

Nyheder

Virksomheden Lindr producerer blandt andet køle- og tappeanlæg til de tjekkiske øl, der er så kendte over hele verden, og det gør de rigtigt godt. Faktisk så godt at de er populære over hele verden. 

Grundlagt i 1992 

Miloš Lindr grundlagde i 1992 i Tjekkiet produktionsvirksomheden Lindr. En virksomhed der primært arbejder med produktion inden for køle- og tapteknologi til fadøl. Virksomheden blev grundlagt som en familievirksomhed, men er for længst vokset ud af dette, har nu flere hundrede medarbejdere, er den største tjekkiske af sin slags, og har et ry for at være en god arbejdsplads. Desuden forventer Lindr familien fortsat vækst i fremtiden. 

Lækkert design 

Tjekkiet er kendt for øl med verdensberømte ølmærker som Urquell, Staropramen, Krusovice, Budvar og flere andre. Det centraleuropæiske land har en rigtig god ølkultur, som der er stor respekt omkring. Derfor var det oplagt for Miloš Lindr at gøre sig i ølbranchen og producerer derfor tappe- og køleanlæg til netop øl. Hos Lindr har de desuden besluttet at kvaliteten og designet af deres produkter skal passe til den høje kvalitet, der er i de tjekkiske øl. Det er derfor unikke produkter, der kommer fra den tjekkiske virksomhed. Det er produkter i lækkert design, og så er der brugt materialer af den allerbedste slags. Oftest bruges rustfrit stål og dette bliver gerne kombineret med håndbearbejdet træ af den bedste slags. 

Til privat og til erhverv 

Produkterne fra Lidt er velegnet både til private, der ønsker muligheden for selv at kunne servere øl på en smuk måde derhjemme. Men specielt for dem, der har en restaurant, en café eller andet sted, hvor der skal øl er det oplagt at overveje de lækre Lindr produkter, der virkelig kan tilføre lidt ekstra lækker design til baren, og give gæsterne en bedre oplevelse. 

Høj kvalitet 

Man er ikke i tvivl om, at det er kvalitetsprodukter man får, når man handler med Lindr.  Der er i virksomheden en meget avanceret kvalitetskontrol, der sikrer denne kvalitet. Det er kun certificeret produkter, der benyttes hos Lindr, og der samarbejdes kun med certificeret virksomheder. Der arbejdes efter CE standarder og alle krav omkring hygiejne følges for at sikre at det er kvalitetsprodukter, der leveres. Og at produkterne har en lang levetid. 

Innovation 

Lindr er specielt kendt for deres innovative måde at tænke på og deres evner til at udvikle nye ideer. Virksomheden kommer ofte med nye produkter, der sætter standarden i markedet. Det er faktisk hvert eneste år, at der kommer nyheder fra Lindr. Og det gælder faktisk for hele spektret af deres produkter. Lindr bruger ganske enkelt erfaringer fra deres kunder, og bygger videre på de ideer, der kommer derfra. 

Globalt marked 

Med den høje kvalitet og deres innovative udvikling er det lykkedes for Lindr at erobre markeder udenfor Tjekkiet. Produktioner fra den tjekkiske virksomhed kan købes over det meste af verden. Også i Danmark er det muligt at anskaffe de populære produkter. Og de er populære for en kundekreds, der virkelig ønsker kvalitet til at kunne servere fadøl på et højt niveau.