Pift stilen op med styling af negle

Livsstil Nyheder Oplevelser

Nogle gange kan en stil gå lidt i stå i de samme farver og materialer. Derfor kan det være sjovt at pifte stilen op på forskellige måder. Det kan du blandt andet gøre styling af dine negle. Din styling af negle kan gøres på rigtig mange båder. Det kan både handle om falske negle og nailart, men kan også blot handle om neglelak. Hvis du er ny i styling af negle, skal du måske starte ud med lidt mere milde farver og simplere styling. Har du øvet dig i længere tid i nail art, kan du måske udfordre dig selv med sværere metoder og mønstre. Du kan finde masser af styling af negle på https://www.indigo-syddanmark.dk/blog/nude-is-the-new-black.

Neglelakken

Neglelak er en god begynder styling, når det kommer til at pynte dine negle. Der findes virkelig mange fine neglelakke, som du kan begive dig ud i. Du kan gøre brug af neglelak til mange forskellige situationer og begivenheder. Til hverdag vil du måske gerne have en mere afdæmpet styling med naturlige farver på neglene. Skal du til gengæld til en festlig lejlighed, vil du måske gerne have flere farver og mønstre på neglene. Det kan være, du skal style dine negle med et fint mønster, som passer til lejligheden. Til jul kan det være små julemænd eller juletræer. Til påske er det måske påskeæg. Til Halloween kan det være små græskar. Til Valentines dag kan det være små hjerter. Som du kan høre, er der mange fine muligheder for styling af negle og nailart med neglelak.

Falske negle

En anden mulighed for at style dine negle er falske negle. Det kan for nogle virke voldsomt, for andre er det helt naturligt at gå med falske negle. Det derfor helt op til dig selv, hvad som passer bedst til dig. De falske negle er flotte, fordi de forlænger dine naturlige negle, så du får længere negle i en periode. Dertil er der mulighed for en masse forskellige mønstre og farver som lægges helt perfekt. Det kan være en smule sværere at lægge neglelak lige så præcist, som de falske negle ser ud. De falske negle er for mange en ekstra luksuriøs ting, som bliver lavet af professionelle negleteknikere.

neglekunst

Lad det matche resten af stilen

Hvis du har en bestemt farve trøje på, kan det se virkelig godt ud med samme farve på neglene. Det giver en rød tråd i din stil, som vil udvise klasse, stil og at der er tænkt over det. Det kan også være, du skal vælge en farve, som passer godt til dine sko eller din jakke. Du kan være helt sikker på, at andre også vil bemærke, at dine negle passer til din stil. Det er ligesom når du skal finde smykker, som passer til din stil. Din styling af negle giver lige det sidste pift til din stil og dit tøj. Du kan selv vælge, hvordan det skal styles alt efter smag og lyst til at pynte dine negle.