Frisør

Hvad skal du have lavet, når frisøren åbner igen?

Nyheder

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at man har kunnet tage til frisøren. Det betyder, at der er rigtig mange, der er begyndt at gå og glæde sig til, at de igen kan placere deres mås i frisørsædet. Det kan være, du også er en af dem, der virkelig har glædet sig? Har du overvejet, hvad du skal have lavet, når du kan komme til frisøren igen? Du kan jo få lidt råd til, hvad det f.eks. kunne være.

Mangler du en god frisør i Hillerød?

Hvis du mangler en god frisør i Hillerød, så bør du prøve Salonrosted.dk. Her kan du få lige den frisure, du drømmer om, og så er der god betjening og søde mennesker. De fleste vælger at have deres egen frisør, de altid går til, men det kan være, du endelig vil til at prøve noget nyt? Det kan også være, du lige er flyttet til Hillerød og er helt i tvivl om, hvilken frisør du skal vælge. Så er det jo altid rart at få en lille anbefaling med på vejen.

Få lavet pandehår

Det kan være, du skal have lavet pandehår, næste gang du skal til frisøren. Hvis du overveje pandehår, så bør du måske først og fremmest undersøge, om du har en hvirvel der, hvor håret klippes kortere. Det er nemlig ikke sikkert, at du får det ønskede resultat, hvis dit hår skiller sig fra hinanden lige midt i hvirvlen. Der er også nogle, der oplever, at de får mere uren hud i panden, når de får pandehår. Dette er fordi, huden ikke har mulighed for at ånde lige så godt, når der sidder hår foran.

Få lavet en page

Hvis du har mod på det, så kan du også vælge at få lavet pagehår. Det kan være rart at få klippet sit hår til page, og det giver et meget mere friskt look, som passer godt til sommer. Det er jo noget, du kan overveje.

Få farvet håret

Hvis du virkelig trænger til en stor forandring, kan du også vælge at få farvet dit hår. Uanset om du skal have det lysere eller mørkere, så kommer det til at være en stor forandring. Hvis dit hår i forvejen er lidt lyst, kan det være rigtig flot at få ekstra lyse striber i. Dette kan give håret en mere kølig undertone, som der er mange lyshårede, der foretrækker. Det kan også være rart at have lidt lysere hår til sommer.

Få klippet spidser

Det kan også være, du ikke er helt klar til at kaste dig ud i det vilde. Måske du faktisk er rigtig glad for dit hår, som det er lige nu. Der er dog ingen, der kan komme udenom, at de skal have klippet håret engang imellem. Hvis man ikke sørger for at gøre dette, så kan håret blive rigtig spaltet, og det kan komme til at se trist og tørt ud. Du kan altid spørge frisøren, hvor meget du bør få klippet af.