badminton ketcher

Find den bedste ledsager til din yndlingssport

Nyheder

Du er en stor fan af den lidt besynderlige sportsgren badminton. Du har bare det problem, at du mangler en at dele din sport med. Dine venner, kæreste og familie er ikke på samme niveau, og du leder ikke efter en klub at spille i fast. Hvad skal du stille op?  

Her får du hjælp til at finde den bedste ledsager til den sport, du elsker allerhøjst – badminton.  

Badminton uden en ketcher? 

Den første og bedste ledsager til badminton er hverken en at spille imod eller med. Hvis du ikke har en ketcher med et godt greb, stærke strenge og lavet af et godt materiale, så får du ikke vundet mange kampe.  

Derfor er det første skridt, at du finder dig en badminton ketcher. Det kan du gøre ved at klikke dig ind på linket og finde det ketcher, som ser bedst ud, har det bedste kvaliteter og på anden vis tilfredsstiller dine behov.  

Alternativt kan du tage ned i din lokale sportsforretning og prøve ketcherne, inden du køber den online. En badminton ketcher skal man gerne have holdt i hånden, inden man ved, om den er noget værd.  

Du tjekker om stålet er stærkt og fleksibelt. Du mærker efter på vægten. Den må aldrig blive for tung, det gør sporten langt mere besværlig og hård. Strengene kan du også tjekke, men stort set alle ketchere af en vis kaliber er opstrenget på samme måde og med samme styrke.  

Grebet skal du også have styr på – hvordan ligger den i hånden? Tænk ikke på det greb, som er på ketcheren. Det kan altid skiftes, hvis det ikke behager dig. Men fokusér på, hvordan den ligger i hånden – er det behageligt?  

En mixdouble eller en slidende single 

Nu har du fundet den perfekt ketcher og kan gå videre til en anden ledsager. Du skal selvfølgelig spille mod og måske også med nogen. Det bliver kedeligt i længden at skyde bolden lige op i luften eller at øve server.  

Find dig et netværk af andre spillere, som er på dit niveau. Du forhører dig på arbejde, på en bar, til familiefest osv. Tonen og hyggen skal selvfølgelig også være der. Men selv virkelig sjove mennesker gør ikke ringe badminton spil underholdende.  

At spille mod en, der er langt under eget niveau er anstrengende og fjerner hurtigt lysten til at spille videre. Tag derfor at tjekke, om du ikke kender en spiller på dit niveau.  

Aldrig for sent til at slå din modstander 

En god badminton ketcher gør dig i stand til at spille badminton, den gør dig ikke i stand til at præstere over evne.  

Hvis du spiller mod din bror, kollega eller kusine, som slår dig hver eneste gang, så er der hjælp at hente. Du skal i gang med at træne. Kondien kan styrkes. Dine slag kan forbedres. Din bevægelse på banen kan altid forbedres.  

Det er svært at lære en meget gammel hund nye tricks. Badmintons abc består af en god teknik, god kondi og en let bevægelse. Hvis teknikken er der, så kan du sagtens blive betydeligt bedre – selv i en høj alder.