paul mitchell

Tag dig godt af håret inden du igen skal fysisk på arbejde

Livsstil

Mange har i den seneste tid arbejdet hjemmefra gennem computeren grundet den verdensomspændende pandemi. Som folk efterhånden bliver vaccineret, er der dog stadig større chance for, at du igen kan komme fysisk på arbejde og se dine kollegaer i øjnene. Inden da kan det dog være, at du skal have en lille makeover, så du føler dig klar til at komme tilbage på arbejde. Mange har nemlig ladet udseendet stå en smule til og er kun kommet i bad hver anden dag, når nu de alligevel kunne gemme sig bag skærmen.

Paul Mitchell- Luksus hårpleje med en god historie

Det har særligt håret lidt under, der for det første måske er blevet fedtet men derudover heller ikke har fået regelmæssig pleje af en professionel frisør. Derfor kan det være en god ide at investere i nogle gode hårplejeprodukter til håret. Det kunne for eksempel være hårprodukter fra Paul Mitchell, der efterhånden har en del år på bagen. Brandet af luksushårplejeprodukter blev nemlig skabt tilbage i 1979 af en skotsk frisør af samme navn. Paul Mitchell var allerede som ganske ung en prisvindende frisør, der også senere fik hele 2 saloner i London. Det er altså den slags ekspertise, som hårplejeprodukter fra Paul Mitchell stadig er lavet efter den dag i dag.

paul mitchell

Det har resulteret i, at hårprodukterne er velkendte i hele verden, ikke mindst hvis du spørger din frisør, og sælger for mange 100 millioner dollars årligt.

Mange gode grunde til at købe Paul Mitchell

Den høje kvalitet og den gode historie er dog langt fra den eneste grund til at investere i et par hårplejeprodukter fra Paul Mitchell. De har for eksempel også gjort det til deres mission at passe godt på planeten. Det betyder først og fremmest, at all produkter fra Paul Mitchell er CO2-neutrale. Derudover donerer de også årligt en del af den ovenfor nævnte omsætning til velgørenhed.

Det kan sågar ses og mærkes på selve produkterne, der er lavet udelukkende med plantebaserede og vandopløselige ingredienser, så der ikke sker noget ved at skylle det ud i naturen igen. Yderligere var Paul Mitchell det første brand i branchen, der nægtede at teste deres produkter på dyr. Med andre ord kan du altså sagtens give dit hår noget luksuriøst fra Paul Mitchell uden at skulle have dårlig samvittighed.

Der er heldigvis også nok at vælge imellem såsom shampoo til en hel række forskellige hårtyper. Hvad end dit hår er tykt eller tyndt, skadet eller farvet, kan du altså finde et produkt fra Paul Mitchell, du kan bruge. Hvis du køber sådan et nu og begynder at behandle håret med det, kan dit hår måske sågar komme til at se endnu kønnere ud end før nedlukningen. Under alle omstændigheder vil en god behandling med en shampoo eller et andet produkt fra Paul Mitchell i hvert fald betyde, at ingen kan se de gange du har glemt håret.