vasketøjskurv

Find en god vasketøjskurv

Bolig Livsstil Nyheder Oplevelser

Hvis du lige er flyttet hjemmefra, så tænker du nok ikke så meget over, hvilken slags vasketøjskurv du skal have. Højst sandsynligt har du bare købt den billigste, du kunne komme i nærheden af, eller også har du bare valgt at bruge en Ikea pose. Men der findes faktisk ret mange forskellige typer af vasketøjskurve, og der er forskellige grunde til at købe dem.

Køb din vasketøjskurv på nettet

Det er ret forskelligt, hvad man går efter, når man skal finde en vasketøjskurv. Men på internettet har du mulighed for at se mange forskellige slags kurve. Så du kan nemt finde kurve til dit vasketøj her. Nogle vægter det funktionelle højest, mens andre ønsker, at det visuelle skal være i fokus.

Til tider har det også noget at gøre med, hvor mange penge man ønsker at ofre på sin vasketøjskurv, for de kommer faktisk i stort set alle prisklasser.

Vasketøjskurven der gemmer vasketøjet

Tit vælger man en praktisk vasketøjskurv. For nogle er det, at den er praktisk, at man kan gemme vasketøjet helt væk. Altså at der er en form for låg til den, så man ikke kan se alt det beskidte tøj, der gemmer sig dernede. Sådanne låg kan være helt reelle låg, man har ovenpå kurven, men det kan også være at der er en form for pose inde i kurven, som kan snøres til. Det er især rart, hvis man har en mindre bolig eller bruger en del tid i det rum, hvor vasketøjet står.

vasketøj

Når man nemt skal kunne flytte vasketøjskurven

For andre kommer det praktisk i en vasketøjskurv til udtryk, ved at den er nem at bære hen til vaskemaskinen. Hvis man for eksempel bor i en lejlighed og skal vaske tøj i kælderen, så er det træls, hvis man skal løfte en stor tung læderkurv ned af trapperne. Derfor vil man eventuel gerne have en kurv der ikke er for tung i sig selv, og som har håndtag, man kan bære den i. Det vil gøre hele vaskeprocessen nemmere.

Få sorteret vasketøj løbende

En tredje praktisk ting, man kunne vælge at gå efter, er at have flere vasketøjskurve, så tøjet er sorteret, efter hvordan det skal vaskes fra starten af. Det vil gøre selve tiden, hvor man vasker mere effektiv, da man sorterer tøjet i det, man smider det til vask og ikke først, når man skal vaske alt tøjet. Det er især rigtig rart, hvis man er en større husholdning. Så kræver det kun, at det forskellige medlemmer husker at sortere deres tøj, når de smider det til vask.

Den flotte vasketøjskurv

Dog er der absolut intet galt i at vælge en vasketøjskurv på baggrund af dens udseende. De optager jo på sin vis en del plads, så hvorfor have nogle rigtig grimme stående fremme? Det vil højst sandsynligt blot føre til en del irritation. Så er det ofte bedre at have en flot kurv stående. Måske man endda kan finde en, der er så pæn, at man føler, at vasketøjskurven er helt dekorativ.