spring copenhagen

Dansk design med Spring Copenhagen figurer

Nyheder

Designerfigurer fra Spring Copenhagen er den perfekte vej til at tilføje et strejf af dansk design til hjemmet. Disse flotte figurer er designet og skabt af nogle af Danmarks mest talentfulde designere, og de vil med garanti give dig et smil på læben. Hvad end du er på jagt efter en ny tilføjelse til en eksisterende kollektion, eller du ønsker at starte med din første figur til hjemmet, så er Spring Copenhagen figurer et oplagt valg.

Spring Copenhagen er et fællesskab af designere, som producerer alt fra træfigurer til køkkenudstyr. Det hele startede i sin tid med Peberfuglen og Saltpingvinen; to figurer, der fungerede som salt- og peberkværn til spisebordet. Disse kreative bud på at tilføje lidt ekstra liv til noget så hverdagsagtigt som spisebordet vandt ind på det danske marked, og det er også derfor at Spring Copenhagen har valgt at relancere de to klassikere fra Tonn-P og J. I. Christoffersen.

Hunden Happy og katten Lucky

Spring Copenhagen figurer har også et par bestsellere i blandt, som kun er til pynt. Her er det især hunden Happy og katten Lucky, som er blevet favoritterne blandt de mange pyntefigurer. Disse to er skabt af Chresten Sommer, der egentlig er bådbygger, men har brugt mange timer i sit værksted på at udarbejde de små trædyr. Her er der blevet eksperimenteret med størrelser og materialer, til den helt rette kombination blev fundet. Fælles for dyrene er, at Sommer går efter et Disney-agtigt look, med store øjne og simple designs.

Det er dog ikke alle dyr der gør sig lige godt til at blive udarbejdet i træ. Chresten Sommer har haft prøvet på at lave en gorilla, hvis hoved aldrig blev helt godt. Der har også været både tigre og giraffer på tegnebrættet, men de mønstrede dyr var for svære at føre ud i virkeligheden. Dette er fordi materialet, træ, ikke bliver bearbejdet til at være farvet eller på anden måde repræsentere de mønstre, som dyrene har.

Træfigurer til enhver lejlighed

Tidspunktet for at give en figur fra Spring Copenhagen kan være når som helst, og virksomheden gør også deres for at tilpasse deres figurer til at passe ekstra godt til helt særlige begivenheder. Derfor har de også lavet et samarbejde med C. L. Seifert, en virksomhed kendt for at producere studenterhuer til det meste af den danske ungdom.

Det er derfor heller ingen overraskelse, at samarbejdet har resulteret i små studenterhuer, der passer perfekt til Spring Copenhagen figurer. Huen fås i rød og blå, så den passer til studenter fra både HF, HHX, HTX og STX. Derudover fås huen enten enkeltvis eller med en af de mange figurer, hvorfor det kan være den oplagte gave til studenten – uanset om de allerede har en Lucky eller Happy stående derhjemme på hylden, eller den følger med huen.

Spring Copenhagen ser selv C. L. Seifert som en oplagt samarbejdspartner, da de begge går op i kvalitet og godt håndværk. Med over 150 års erfaring med studenterhuer, så er C. L. Seifert for mange ensbetydende med nyudklækkede studenter, og på denne måde har Spring Copenhagen føjet endnu et element til deres univers af træfigurer.