træning østerbro

Meld dig til Reformer træning med personlig instruktør

Livsstil

Er du til workout af din krops muskler, så start op på reformer træning på Østerbro. Har du ikke erfaring med denne nye form for kropstræning, vil du få sikker vejledning af instruktører på stedet. 

Hvad kan Reformer træning tilbyde dig og din krop

Reformer træning er en sjov træningsform, hvor din fysiske styrke udfordres på styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Dette i form af den justeret belastning af selve reformeren, som du anvender kombineret med din egen kropsvægt. Dette sikrer dig øget kondition samt lange, slanke og stærke muskler. Heraf vil din krops muskler tones og sikre dig, at du føler dig fit. Du kan se mere om denne træningsform her i linket Reformer træning København.

træning østerbro

Motion er vigtig for din sundhed og velbefindende

Er du den type, der starter op på motion og efter nogen tid mister interessen, så kan skift af forskellige motionsformer måske være en ide for dig. På den måde kan du holde motivationen ved lige og samtidig føle at motion er sjovt. Der er andre tilbud for træning på Østerbro, hvis reformer træningen skulle vise sig, at det ikke er noget for dig.

Det sociale ved motion

Mange motionsentuiaster finder glæde i, at deres træning foregår et fast sted. Her møder man ligesindede, som man også kan dele sine interesse for træning med. Ligeledes kan der opstå mulighed for at træne med andre, hvis man er til det, idet der oftest kan opstå nye bekendtskaber. Det kan der dertil føre til nye venskaber, som kan blive givtige på lang sigt. Så har du været i tvivl om fast medlemskab har været noget for dig, så prøv det af, hvis du samtidig også gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Fast træningsprogram

For at få glæde af din træning på flere plan, så er det vigtigt, at du få sat lidt struktur på din træning. Læg det gerne fast i din kalender. Således får du et bedre overblik, hvis din dagligdag også er fyldt op med mange andre ting. For at få energi og overskud til alt det, du gerne vil i livet gør motion godt. Dit humør bedres samtidig med at din fysik og psyke bedres gradvist, idet din krop iltes ved træning. Dette grundet, at fysisk træning ligeledes øger endorfinerne i hjernen, som vi alle behøver for at føle os generelt godt tilpas. 

Prøv Reformertræning af

Udover at du får en tonet krop med flotte muskler, så sætter Reformer træningen ligeledes din puls op samtidig med at det er sjovt, så prøv denne form for træning af, hvis du ikke har prøvet det før. Balance og styrke er ligeledes vigtige elementer for en sund træning, således at dine led ikke overbelastes. Dette understøtter reformertræning ligeledes, samtidig med at du forbedrer din kropsholdning, idet du selv justerer belastningen via reformerens fjedre. Heraf er reformertræning skånsom samtidig med, at den er en af de mest effektive træningsformer. Derfor er reformertræning blevet utrolig populær verden over.