https://nordicscreen.dk/

Informér alle med en infoskærm

Nyheder

Der kan komme mange mennesker igennem et kontor i løbet af en dag. Medarbejdere og besøgende bevæger sig rundt på kontoret. Er der en information, som vil være nyttig for dem alle, så kan det være en god idé med en infoskærm.

Dit kontor kan få en skærmløsning til infoskærmen med nordicscreen.dk. Her kan I indtaste alle de informationer, der skal ud, og få dem vist på jeres infoskærm på kontoret. Det er smart, og det er nemt.

https://nordicscreen.dk/

Giv varierende information

Er der ny information hver måned til kontoret, så er det ikke så smart med en fast infotavle. Hvis I hænger en plakat op med informationen, så skal den skiftes ud hver måned. Det er smartere at tænke i en løsning, hvor I nemt kan ændre informationen.

Med en infoskærm på kontoret kan I give ny information hver dag. Månedens mødeplan kan stå på den. Ugens medarbejder kan blive vist på den. Dagens ret i kantinen kan også blive oplyst. En infoskærm kan vise enhver slags oplysning, og det er nemt at ændre dem.

Når informationerne skifter fx fra uge til uge, så er det en god idé med en løsning, der gør det nemt at ændre på det, som folk ser.

Tænk i smarte løsninger

En infoskærm, hvis indhold kan ændres, er smartere end en fast infotavle. Det er en løsning, der fungerer bedre i hverdagen, fordi den er nem at ændre. Det er sådan nogle løsninger, I bør tænke i på kontoret.

På et kontor er der ofte travlt. Der er mange opgaver, der skal løses hver eneste dag. Der er ikke nogen, der har tid til at bruge en hel dag på informationstavlen. Det skal gå hurtigt, og det skal være nemt. Så en infoskærm er bedre, fordi den giver flere muligheder.

Der kan være andre områder, hvor I på kontoret kan tænke i smarte løsninger. Løsningerne findes nemlig derude. Det er bare et spørgsmål om, at I tænker på at finde dem. Så er der noget, der kunne køre bedre? Kunne en bestemt ting på kontoret være mere effektiv? Så må I finde en bedre og smartere løsning til det.

Prøv gratis

På nordicscreen.dk kan I teste skærmsystemet. Overvejer I en infoskærm på kontoret, så prøv systemet af. Det er gratis, og det er nemt. Opret en konto, design en infoskærm og se resultatet på computeren.

Det er altid godt at prøve noget nyt af, før man indfører det som en fast ting. Det kan være, at det viser sig, at en infoskærm ikke er det rette til netop jeres kontor. Men det kan også vise sig, at det lige netop er den løsning, I mangler. Så prøv det af, og find ud af, hvordan det fungerer. Det kan ende med, at I har en infoskærm på kontoret i næste uge og nemt kan uddele information. Medarbejderne kan få at vide, hvornår de skal til møde, og hvad de kan spise i kantinen. Besøgende kan få at vide, hvem de skal tale med, og hvor de finder vedkommende.