pudderdåserne

Hudpleje i høj kvalitet

Nyheder

Er du på jagt efter nogle fantastiske produkter som din hud vil elske? Hvis du ønsker at pleje og passe godt på din hud, kan en ordentlig hudplejerutine være et godt sted at starte. De fleste mennesker har behov for god hudpleje for at kunne opretholde hudens fugtighed og smidighed. Går du op i, hvad du propper på din hud, kan produkter som dem fra pudderdåserne være ideelle for dig. Hvad der er god hudpleje for dig, afhænger i høj grad af din hudtype. Det er derfor vigtigt at kende sin hudtype.

Hvem er Pudderdåserne?

Da pudderdåserne startede, var det en blog omkring skønhed og hudpleje, der blev drevet af to kvinder med interesse inden for beauty. På denne blog gav gode de råd til, hvordan du kunne pleje din hud og lavede guides til forskellige makeupprodukter. Sidenhen har de udviklet deres egne hudplejeprodukter ved siden af deres blog, hvor der er fokus på produkter med ingredienser, der har en dokumenteres effekt. Produkterne indeholder altså kunne ingredienser, der plejer og passer din hud på den bedst mulige måde. Derudover indeholder deres produkter ingen parfume eller farvestoffer, således at de er mindre hudirriterende end produkter, der indeholder disse ingredienser.  

pudderdåserne

Et bredt sortiment

Pudderdåsernes hudplejeserie indeholder alle de produkter en sund hudplejerutine kræver. Med produkter fra dette brand kan du altså nå langt i forhold til at opnå en velplejet hud. I deres hudplejeserie kan du eksempelvis finde forskellige typer af renseprodukter, der begge egner sig til de fleste hudtyper. I serien kan du eksempelvis finde en sæbe, der renser dit ansigt samt en makeupfjerner, der kan fjerne alt makeup og snavs fra ansigtet. Lider du af akne tilbyder serien også et produkt, der vil egne sig perfekt til dig. I deres hudplejeserie kan der findes en syrepeeling, kaldet T-zone Peelingen, der plejer uren hud og akne. Ligeledes tilbyder de i deres serie produkter som solcreme, der er perfekt til den daglige pleje af huden.

En sund hudplejerutine

Der er mange måder hvorpå du kan opnå en sund hud gennem en effektiv hudplejerutine. Pudderdåserne anbefaler selv en hudplejerutine bestående af fem trin. Første trin består i at rense huden. Dette bør være starten på enhver hudplejerutine. Ideelt set bør du rense din hud både morgen og aften for at være sikker på, at du får renset din hud helt ren fra snavs. Dernæst er en eksfoliering af huden en god idé. Ved at anvende eksempelvis en peeling på din hud, vil din hud bedre kunne tage imod de produkter du anvender på den. Samtidig får du renset tilstoppede porer, hvilket blandt andet kan modvirke bumser og hudorme. Tredje trin består i at pleje og fugte huden eksempelvis med en olie eller en traditionel ansigtscreme. Således sørger du for, at du opretholder fugtigheden i din hud. Et sidste og vigtigt trin i enhver hudplejerutine er at beskytte sin hud imod solen, således at du undgår solskader på huden. Uanset årstiden er det derfor vigtigt at anvende en solcreme.