sækkevogn

Find den rette sækkevogn for dig

Erhverv Livsstil Nyheder

Det er tid til at flytte rundt på tunge kasser og sække. Måske er du i gang med renovering eller også arbejder du på en gård hvor der kræver meget tungt arbejde. I så fald har du sikker hørt om sækkevogne og hvor hjælpsomme de er til arbejde. Sækkevogn kommer i adskillige størrelser og former til ethvert formål.

Du har måske selv en sækkevogn men det kan være at den synger for sidste vers. Eller også skal du i gang med en større proces der kræver redskaber til det tunge slæb. Uanset dit projekt, så ville en sækkevogn være det rigtige for dig hvis du har brug for en ”ekstra hånd” til det tunge arbejde.

vogn på hjul

Typer af sækkevogne og hvad de kan gøre for dig

Du behøver ikke at arbejde med industri, bygning eller landbrug for at få glade af en sækkevogn. En sækkevogn er et transportmiddel, der er egnet til at flytte genstande der er ellers svære at håndtere. De flyttes på en nem måde uden at belaste fragtføreren alt for hårdt. Det betyder at man ikke skal bekymre sig om skader eller ulykker der kan påvirke dig eller de ting du flytter rundt med.

Tunge løft kan give problemer med ryggen så det er altid godt at have en sækkevogn i hjemmet. Der findes endda sækkevogne der er specialbygget til visse formål såsom at ”klatre” op og ned ad trapperne. Det kan være behjælpeligt når du skal flytte rundt på tunge genstande indendørs som involverer flere etager. Disse sækkevogne har ofte brede og store hjul så de nemlig kan holde at bruges op og ned ad trapper.

Hvis det er at du skal bruge sækkevognene tit, ville det være en god ide at investere i en elektrisk sækkevogn. Dertil kommer en motor som gør det nemmere at transportere dine genstande. Det er optimalt for dig som skal flytte til eller fra en bolig med flere etager. Hvis du føler at du er uerfaren med at håndtere dine møbler i sådanne situationer, kan du overlade arbejdet til flyttemænd. Mange flyttefirmaer har erfaring og endda deres egne trækkevogne.

Overvejelser og guide til sækkevogn

Inden du går ud og køber en sækkevogn, skal du tage stilling til nogle overvejelser. Du skal være forberedt på at hvis du køber en billig sækkevogn, så er det begrænset hvad den kan håndtere før den går i stykker. Derfor skal den sækkevogn du køber være robust og stabil så du kan bruge den adskillige gange.

Hvis du ikke er bekendt med sækkevogne, er du måske heller ikke bekendt med fremgangsmåden. Du har måske set at en sækkevogn har en ryg. Det er her at den genstand som skal flyttes, skal læne sig imod. Du lader din sækkevogn med at vippe genstanden og sætte sækkevognens lad under den. Derefter skal genstanden vippes tilbage mod sækkevognens ryg. Det er nemmest hvis du trækker sækkevognen ind mod dig og blokere hjulene med foden. Hvorvidt du skal trække manuelt eller lade motoren håndtere det hårde arbejde.