varmekanon leje

Derfor skal du have en varmekanon

Nyheder

Kulden kommer snigende i takt med at efteråret er kommet og gået. Nu, hvor vinteren er her, er temperaturen faldet helt. Det påvirker indeklimaet i lokaler med lav isolering, og det er ikke et sundt miljø at arbejde i. Med en varmekanon kan du holde temperaturen oppe. 

Hvad er en varmekanon? 

En varmekanon er en kilde af varme, der nemt, hurtigt og effektivt kan opvarme et større lokale. Det kan være rum som stalde, værksteder, eller hvad end, du har brug for. Den er praktisk, fordi den er så effektiv, men også fordi at den nemt kan flyttes rundt på, så den ikke behøver at stå fast ét sted. Den er pengene værd, hvis du har et permanent behov for den. Har du derimod bare brug for den i en begrænset periode, for eksempel som til en begivenhed i et festtelt, kan du også kigge på et varmekanon leje.  

Hvordan bruger man en varmekanon? 

En varmekanon fungerer på den måde, at den har en vifte, der vifter luft ind i systemet. Her bliver luften opvarmet, og den kommer derefter ud i rummet, hvor temperaturen så stiger. Det er praktisk i lagerrum, stalde og værksteder, der kan blive kolde, og hvor man arbejder ofte. Dog er de også populære til udendørs begivenheder, så dine gæster bedre kan holde på varmen.  

Hvad er forskellen på en varmekanon og en varmeblæser? 

Den primære forskel er, at varmekanonen kan opvarme et større lokale end varmeblæseren. En varmekanon har flere kræfter end varmeblæseren, og den er dermed også større, fordi den skal genere mere varme. En varmekanon kan også godt kræve mere energi end varmeblæseren, men det er det værd, hvis du har behov for at opvarme et stort område. 

Forskellige typer af varmekanoner: gasvarmekanoner 

Der er to primære typer af varmekanoner. Den ene type kører på gas, og den varmer hurtigt op. Den er nem at bruge, og den er velegnet til ufremkommelige steder, men til gengæld er den ikke så effektiv til permanent varme, som den anden type. Den er dog rigtig god som en midlertidig løsning. Desuden kræver den ingen udluftning, da den brænder gassen. Gasvarmekanoner kan godt være lidt dyre i drift, men deres købspris er lavere. 

Forskellige typer af varmekanoner: dieselvarmekanoner 

Den anden type varmekanon kører på diesel. Den er kraftigere end den, der kører på gas, men til gengæld skal den have mulighed for udluftning, fordi den vil producere røg. Du kan eventuelt anskaffe en skorsten til den, eller have et vindue åbent i det pågældende lokale. Den er super effektiv, og den er også billigere i drift end gasvarmekanonen. 

Varmekanon leje: Derfor er det en god ide 

Har du brug for lidt ekstra varme? Måske holder du en lille begivenhed, hvor du vil sikre, at dine gæster ikke fryser, hvor du kan leje en varmekanon for en aften. Måske har du en lade eller et værksted, som du gerne vil holde varm igennem hele vinteren. Uanset dit problem med kulden, kan en varmekanon nok hjælpe dig. Du behøver ikke at købe din egen; du kan nemt leje en.