Dermalogica

Dermalogica er det fornuftige valg af hudpleje

Nyheder

Dermalogica er hudpleje produkter der er udviklet i samarbejde med dygtige professionelle hudplejeeksperter. Det er produkter der er milde men alligevel effektive mod huden. Der er produkter der er særligt udviklet til enhver hudtype og derfor findes der med garanti også Dermalogica hudpleje der passer til din hud. Det er den rette vej mod en sund og rask hud der besidder et godt forsvar mod både indre og ydre omstændigheder.  

Rens er den sikre vej til sund hud  

Du vil gerne have at din hud ser sund og rask ud, men alligevel vurderes det, at de danske kvinder gennemsnitligt kun ofrer 20 sekunder af dagen på at rense deres hud. Hvis du gerne vil vise en skøn og sund hud frem til verden, så kræver det lidt længere tid til rengøring. Din hud er nemlig offer skidt og snavs både indefra og udefra. Det er kroppens største organ og er blandt andet til for at udskille nogle af de affaldsstoffer der dannes i løbet af dagen. Med en grundig rens, så fjerner du døde hudceller, overskydende fedtstoffer og baktier der har ophobet sig i løbet af natten. Dermalogica tilbyder renseprodukter der virker i dybden, så din hud kan modstå dagens udfordringer i længere tid.  

Hvorfor sker det at huden bliver tør? 

Hvis din hud er tør, så kan det være at der kræves mere end blot en fugtighedscreme. Det vil dog også give en hurtig lindring af din tørre hud. Fugten i din hud har dog flere faktorer. Det er både et spørgsmål om der er nok fedtstoffer tilgængelige i kroppen og om de bakterier der helt normalt befinder sig på huden, er i balance. Der skal altså både ske ændringer indefra og skabes en god grobund for de rette bakterier udenpå huden. Det er din lipidbarriere der afgør tilgængeligheden af fedt og fugt i huden. Den kan nedsættes af UV-stråler, varme eller kulde. Bakterier vira og svamp kan også være med til at ødelægge fugtighed i huden.  

Støt din hud og gør den sundere indefra og ud  

Der er flere faktorer der har betydning for om din hud er sund og rask. Først og fremmest er det helt naturligt, at hudens barriere svækkes som en del af aldringen. Derudover kan din huds sundhed og særligt fugtighed, være sæsonbetonet og påvirket af kulde eller varme og UV-stråler. Undlad overdrevet eksfoliering og overdrevet rens, hvis du gerne vil bibeholde en sund og rask hud. Derudover kommer den vigtigste faktor til en sund hud i balance. Kosten kan i den grad påvirke huden indefra. Hvis du eksempelvis spiser for lidt fedtstoffer og omega fedtsyrer, så vil huden ikke have en tilstrækkelig mængde til at holde på fugten. Desuden er det vigtigt at spise varieret og en masse grønt for at få alle de vitaminer og mineraler. De rette næringsstoffer skal sikre, at din hud kan komme af med affaldsstofferne indefra, skabe en god barriere mod ydre omstændigheder og have de ingredienser der er nødvendige for at restituere.